Med en ukrudtsbrænder er det muligt for dig at holde dine fliser i haven rene. Der er ikke noget ukrudt, som slipper forbi dig, hvilket er godt, eftersom man meget hurtigt ser, hvis der er ukrudt mellem de ellers så nydelige fliser. Hvis du endnu ikke har købt en ukrudtsbrænder, så kan du læse mere om, hvorfor du skal købe en: Her. Der er dog mange andre steder i huset og haven, som vi ofte glemmer, at vi faktisk også skal gøre rent. Læs med her, så du kan komme i sving med efterårsrengøringen.

Din opvaskemaskine

Du tænker sikkert ikke over, at noget som gør dine ting rene også selv skal rengøres en gang imellem. Men din opvaskemaskine kan ikke klare al din service, hvis du ikke husker at tømme maskinens filter for madrester. Derudover er det også vigtigt at du afkalker maskinen. Det kan du let gøre ved at fylde citronsyre i sæbeskuffen, og derefter sætte maskinen i gang ved 60 grader uden noget i. Men det stopper ikke her. Husk også at rengøre gummilisterne. Madrester og andet snavs sætter sig gerne der. Rengør bedst området med varmt vand og almindelig universalsæbe.

Dine tagrender

Mange husejere glemmer tit, at de også skal huske at rense deres tagrender. Måske gælder det også dig? De er nemme at overse, fordi du som regel ikke kan se, at de er beskidte, medmindre du hiver stigen frem fra skuret med haveredskaber i. Grannåle, blade og mos er nogle af de ting, som du kan være heldig at finde deroppe. Det er vigtigt, at du husker at rense dem. Hvis du ikke gør det, kan de ende med at blive stoppet, hvilket kan beskadige husets sokkel.

Din computer

CCleaner er et optimeringsværktøj til din windowscomputer, som kan rengøre din pc. Det er et utrolig smart program, som hjælper dig med at beskytte dit privatliv online, ved at fjeren spor, som du har efterladt i din internetbrowser. Derudover gør den også din computer meget hurtigere og mere effektiv, når CCleaner rengører din computer. Programmet fjerner uønskede filer fra din pc, så der er mere plads, samtidig med at computerens system bliver renset. Derefter kan du selvfølgelig også gøre den ren udenpå ved at bruge brilleservietter. En computer har sjældent godt af vand og sæbe.

Kunne du lide denne artikel? Vi arbejder hele tiden på at blive bedre, og derfor vil vi gerne høre din mening. Kontakt os: Her.

 

VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Kategorier: Uncategorized